Alla samlingarPopup
Hur du skapar en popup
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du skapar en ny popup genom att gå till Sidor > Lägg till ny > Popup.

Du kan antingen välja en av de färdiga designerna som finns där eller välja Tom popup.

I popup-inställningar kan du välja mellan sex olika positioner på popup-rutan.

Du kan också ändra:

1. Namn på popup (För att du enkelt ska hitta din popup bland Popups sen)

2. Alternativ för popup-visning (När den ska triggas/visas på din webbplats om du inte länkar till den direkt via en knapp/annan länk)

3. När popupen stängs (Vad som ska ske när besökaren stäng popupen/När den ska dyka upp igen nästa gång)

4. Popup Animering (Vilken animering som används när popupen öppnas upp)

För att ställa in så att popupen öppnas automatiskt (utan att du behöver länka från en knapp/annan länk) klickar du på Visa på som syns bredvid Popup inställningar. Vill du sedan inte visa den automatiskt längre kryssar du ur sidan/sidorna igen, och sparar.