Ändra system-mailadressen
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att koppla mailen till din egen mailserver så att systemmailen skickas ut från din egen mailserver och egen mailadress, istället för att systemmailen kommer från Webbas mailadress, så går du till Webbplatsinställningar > Applikationer > Lägg till ny applikation och väljer Mailserver/ Email Server.

Där anger du sedan de SMTP-inställningar du får av din mailleverantör.

Notera att detta endast påverkar systemmailen som skickas ut, t.ex bekräftelse på bokningar vid användning av bokningsfunktionen. Om du vill koppla e-postmarknadsföringen så följer du denna guide.