Spara ändringar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du sparar och när spara-knappen inte dyker upp

För att spara dina ändringar klickar du på den gröna knappen Spara som dyker upp om några ändringar gjorts.

Önskar du ångra alla ändringar du gjort sedan förra omgången du sparade, kan du trycka på "Ta bort", eller så kan du använda pilen bakåt för att endast ändra senaste ändringen.

Dyker inte spara-knappen upp?

Om du gör ändringar men Spara-knappen inte dyker upp så prova följande:

• Skrolla längst upp på sidan du arbetar med i Byggaren. Använder du t.ex en flytande header (som följer med när du skrollar) kan den täcka Spara-knappen.

• Prova gör en annan eller ytterligare en ändring.

• Zooma ut i webbläsaren genom att hålla inne CTRL och - (minus) på tangentbordet. (Denna är vanlig om du använder en för liten skärm).

• Ändra skalan du använder för din bildskärm till max 100% (Vissa är inställda på 125% på automatik). Använder du Windows kan du kika på denna guide (Windows guide).