Globala kolumner/innehåll
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Globala kolumner gör att du kan skapa innehåll som automatiskt uppdateras på olika sidor direkt. Perfekt för till exempel kurser och medlemskap där du vill ha en navigerbar meny i en kolumn för deltagaren att enkelt navigera mellan.

För att göra det, gå till kolumninställningarna (för musen ovanpå en kolumn):

Klicka sedan på Detta är en global kolumn i botten av kolumninställningarna.

Från rullgardinsmenyn kan du välja en redan skapad global kolumn eller alternativet att Spara aktuellt innehåll som en global kolumn från den valda du är inne på.

Nu speglas allt innehåll i de kolumner som är markerade med samma globala kolumn. Gör du en ändring på ett av ställena kommer den slå igenom på alla andra samtidigt (såvida du inte tar bort det globala kolumnalternativet för en viss kolumn).