Skapa en ny sida
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att skapa en ny sida klickar du först på sektionen Sidor i menyn, och sedan klickar du på knappen Lägg till ny .. för att välja alternativet Sida.

Du får sedan upp en popup-ruta där du kan välja mellan ett tiotal olika mallar för sidor, kategoriserade utifrån typ av sida. Du kan också välja en tom mall om du vill skapa från scratch.

Under samma knapp Lägg till ny.. kan du lägga till en popup, sidgrupp, blogg och portfolio. Se videon för vidare förklaring.