Duplicera en existerande sida
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att skapa en kopia på en sida du redan skapat för en webbplats så går du bara till Sidor > Klicka på de tre prickarna som dyker upp vid mus-över, och välj Duplicera.

Vill du istället skapa en kopia på en sida du skapat i en funnel så behöver du gå in på själva funneln i menyn till vänster i Byggaren (alltså ej via sidor som för webbplatsen). Klicka dig in på funneln det gäller så du får upp nedan vy med alla steg. Där finner du sedan kugghjulet gör att få upp inställningarna för sidan. Klicka på Duplicera.

Sökord: Duplicera, kopiera, kopia