Hoppa till huvudinnehåll
Alla samlingarDitt konto
Vad händer om trafik/bandbredden överskrids?
Vad händer om trafik/bandbredden överskrids?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Information om gränsen för besök / trafik / Bandbredd

Om trafiken blir högre än vad ditt paket tillåter kommer hemsidan slutas att visas och visas som om att den inte är uppgraderad, dvs det står att webbplatsen utgått. Detta står tills du uppgraderat. Du kommer dock att få ett mail när du nått 90 % av gränsen som varnar + att det står inuti byggaren också. Du kan hålla koll på hur mycket trafik du har via statistikverktyget.

I framtiden kommer det att vara möjligt att uppgradera enskilda gränser utan att behöva uppgradera ett helt paket, men kan i nuläget inte säga exakt när denna ändring sker.

Just nu ingår följande trafik/bandbredd i de olika prenumerationspaketen:

Lansera: 10 GB (~10k besökare i månaden)

Växa: 60 GB (~60k besökare i månaden)

Expandera: 120 GB (~120k besökare i månaden)

Maxa: 120 GB (~120k besökare i månaden)

Men antalet besök kan skilja sig beroende på hur stor hemsidan är. Används väldigt stora bilder och videor som laddas in kan det ta mer bandbredd.

Om du vill lägga till bandbredd

I grunden bör du välja ett paket som motsvarar den trafik du normalt sett får i månaden. Är det dock så att du har en tillfällig kampanj och vet att din trafik/bandbredd kommer att vara högre under en viss period endast kan du kontakta vår support via vår chatt eller support@webbas för att be om att lägga till bandbredd. Priset är då 40 kr exkl. moms per extra 10 GB och denna mängd bandbredd gäller för din aktuella månadsperiod, där den sedan nollas för att räkna om. Det är alltså inget du kan ha tillgodo framöver.

Fick du svar på din fråga?