Variationer (av produkter)
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att lägga till en variation väljer du en av dina nuvarande produkter (eller skapar en helt ny produkt).

1. Scrolla längst ner på produktsidan och klicka Redigera varianter > Lägg till variation.

2. Ange sedan vilken variation du vill ha som exempelvis färg, storlek etc. Klicka på plus-ikonen. Det här steget kan du repetera tills du har de variationer du önskar.

3. Lägg därefter till värden i fältet som exempelvis small, medium och large. Separera med kommatecken eller tryck enter för att spara ett värde.

4. Om du önskar att ställa in specifika inställningar för respektive variation gör du det genom att klicka på radioknappen Avancerat. Här kan du justera variationernas priser, rabatter, SKU, lagersaldo och vikt.

Här nedan visas ett exempel på variationer (i olika kombinationer) av både färg och storlek.