Galleri (widget)
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Widgeten Galleri hittar du under kategorin Media i menyn för widgets.

Börja skapa ditt galleri genom att klicka på Lägg till bild. Ändra enkelt ordningen på bilderna genom att ta tag i dem och dra. Klicka på papperskorgen för att radera en bild.

Klicka på Redigera bilder (Edit Images) för att komma tillbaka till steget där du väljer bilder enligt beskrivningen ovan.

Via symbolen med de fyra rutorna Ändra inställningar kommer du till utseendet för galleri-widgeten.

Här väljer du mellan utseendet Rutnät eller Karusell. När du väljer utseendet karusell hamnar bilderna i ett klassiskt bildspel. I rutnät hamnar bilderna precis som det låter (i ett rutnät) och syns alla på samma gång.

Inställningar för både Rutnät och Karusell

• Bestäm antal bilder per rad

• Hur mycket utfyllad bilderna ska ha runt sig i %

• Bildförhållande

• Om bilderna ska fylla sitt block eller inte

• Om bilderna ska öppnas i pop-up / lightbox när besökaren klickar på dem

Ytterligare inställningar för Karusell

• Om navigationspilar ska visas eller inte

• Om slides ska ändras automatiskt och med vilken fördröjning i millisekunder