Lägg till innehåll
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det finns två sätt att lägga till innehåll.

- Genom att klicka på knappen "Lägg till block" som finns mellan blocken på sidan för att lägga till ett nytt avsnitt.

- Genom att lägga till enstaka widgets (element), klicka på '+' ikonen till vänster och dra och släpp den widget du vill lägga till på sidan.

Du kan också kopiera vilken widget eller block som helst genom att klicka på den och välja 'Kopiera'. Du kan läsa mer i artikeln Kopiera block och innehåll.