Alla samlingarKom igång
Ändra designmall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du önskar ändra/byta mall behöver du skapa en ny webbplats.

Det är dessvärre inte möjligt att byta mall på en befintlig webbplats för att ta med sig innehållet men det du kan göra är att skapa en ny webbplats och sedan föra över eventuellt innehåll med hjälp av kopiera och klistra in-funktionen. I nedan video visar jag hur du gör detta.

Du kan sedan radera den gamla webbplatsen om du så önskar under Mina webbplatser & funnels. Klicka på de tre prickarna som dyker upp till höger när du har datorpilen över webbplatsen, och välj Radera. Där finns även val att aktivera/inaktivera webbplatsen.