Alla samlingarDitt konto
Felmeddelande vid uppgradering "överskridit bokningsoperatörens gräns.."
Felmeddelande vid uppgradering "överskridit bokningsoperatörens gräns.."
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du får felmeddelandet "Du har överskridit bokningsoperatörens gräns för den valda planen" när du försöker uppgradera till önskat prenumerationspaket betyder det att du har fler bokningsoperatörer aktiva än vad paketet tillåter. För att se gränserna för antal operatörer per paket, se: https://webbas.se/prenumerationer.

Tänk på att om du har flera webbplatser och funnels kan där vara en operatör skapad för varje, och oftast ligger där en redan i designmallen även om du inte aktivt skapat en operatör.

Du kan ta bort operatör genom att gå in under fliken Bokning och sedan välja Operatörer till vänster. Klicka på Inställningar vid operatören så får du upp en ruta där du får valet Radera.

När du raderat operatören kan du prova att uppgradera igen. Behöver du flera operatörer behöver du välja ett större paket.