Hoppa till huvudinnehåll
Alla samlingarFunnels
Kom igång med din funnel
Kom igång med din funnel
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Se videon nedan för att komma igång med din funnel. Osäker på om en funnel är rätt för dig? Ta då även gärna en titt på videoguiden i Mer om funnels för att lära dig mer. För att utnyttja alla funktioner med funnels så som funnel-utcheckning, trissningserbjudanden och 1-klick uppsälj & nedsälj behöver du ha minst paketet Växa av våra olika prenumerationspaket. Du kan jämföra alla paket här.

Funnel innanför eller utanför webbplatsen?

Notera att när du skapar en ny funnel så hamnar den automatiskt utanför webbplatsen vilket gör att funneln får sitt egna system (Eget CRM-system, egen butik, bokningskalender, e-postmarknadföring, osv). Önskar du ha din funnel utanför webbplatsen rekommenderas minst paketet Växa för att kunna koppla på egen domänadress till din funnel. I paketet Lansera ingår nämligen endast koppling av 1 domän som du troligtvis redan använder till din webbplats och du saknar där anpassade funnel funktioner.

Flytta din funnel innanför webbplatsen

Om du vill att funneln ska vara en del av din webbplats och använda samma domän och system (för att dela CRM system, butik, osv) behöver du flytta din funnel innanför webbplatsen.

Detta gör du genom att gå till Mina webbplatser & funnels och klicka på de tre prickarna som dyker upp vid din funnel för att få upp alla alternativ. Välj sedan Flytta till webbplatsen i det här projektet.

⚠️ Tänk på att information i systemet (t.ex CRM, e-postmarknadsföring, butiksegenskaper) inte följer med vid flytt, utan endast funneln och dess steg med sidor. Den flyttade funneln får nämligen samma system som webbplatsen du flyttar in den till.

Fick du svar på din fråga?