Ta bort fälten med adress för digitala produkter
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du tar bort fälten med adress hos de kunder som köper digitala produkter

Gå in på den sida du har utcheckningsformuläret på. Använder du den globala utcheckningen så finner du denna sida via systemsidor och den sida som heter Butikskassa. Har du skapat en egen sida där du lagt in widgeten så ändrar du där.

Du ställer sedan in det genom att klicka på formuläret och sedan på kugghjulet för att komma till dess inställningar. Där kryssar du då i ”Be inte om adress när du bara säljer digitala produkter."

Notis om du använder Klarna: Då Klarna kräver att denna information skickas till deras system så kommer utcheckningen inte fungera om du har detta val ikryssat. Använder du Klarna måste du be om adress.