Alla samlingarBlogg
Genomgång av bloggfunktionen + bloggwidgeten
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Här kan du lära dig mer om hur bloggen och dess widget fungerar.

SEO för varje blogginlägg:

Den rubrik du anger för blogginlägget blir SEO titeln och beskrivningen du anger blir SEO beskrivningen.

Kod för att anpassa bloggwidgeten

Placeras under webbplatsinställningar > Egen kod > Sidans CSS på den sida du placerat bloggwidgeten på, alternativt under Anpassad CSS under Global om den ska gälla för samtliga sidor.

Dölja läs mer-knappen

.read-more-wrapper { display: none !important; }

Dölja informationen under inlägget (Författare, kategori, datum och antal kommentarer)

.post-meta {

display: none;

flex-direction: row;

}

Ändra typsnittet på titeln av inlägget för bloggwidgeten (byt ut Yeseva One och Cormorant Garamond mot egna typsnitt)

.post-title {

font-family: Yeseva One, Cormorant Garamond;

}

Ändra storleken på rubriken på bloggsidan (för enskilda blogginlägg)

.blog-container .post-title {

font-size: 32px;

}

Få bilder i samma storlek vid inställningen "Murverk" i widgeten

.posts-list-wrapper .post-featured>img {

height: 400px; /* Ändra till önskad storlek i höjd */

object-fit: cover;

}

Dölja den utvalda bilden i ett blogginlägg (Här anger du inte koden under sidan CSS utan istället med hjälp av widgeten "kod" inuti blogginlägget.

<style>

.post-featured { display: none !important; }

.post-meta { display: none !important; }

</style>

Observera att när du använder denna koden (dölja utvald bild) så kommer även information om författare, kategori och publiceringsdatum som annars syns under rubriken också att döljas.

Dölja webbplatsens sidfot i bloggen

Gå till Bloggen och välj Redigera sidhuvud och sidofält på knappen upp till höger.

Lägg till widget Egen kod någonstans i fälten och skriv in CSS-koden:
<style type="text/css">footer { display: none; }</style>