Alla samlingarVårt partnerprogram (affiliate)
Skapa affiliatelänk som partner till Webbas
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I vårt partnerprogram kan du erhålla kommision på kunder som använder dina affiliatelänkar till Webbas och sedan startar sin prenumeration hos Webbas via den länken.

Detta görs inne i Affiliatepanelen som också går att hitta via din Översiktspanel hos Webbas.

Förutom översikt för din kommission och klick på dina länkar, är det även här du skapar dina unika affiliatelänkar. Detta görs enkelt genom att du först väljer Länkar i menyn till vänster. Du får då upp en lista med dina aktiva affiliatelänkar just nu. Har du inte varit inloggad här tidigare så ser du en standardlänk här färdig att använda. Den kommer leda dina kunder till Webbas startsida.

Men önskar du skapa unika länkar för dig så kan du göra det så här:

• Tryck på den blåa knappen "Skapa en länk"

• Du får då upp denna ruta där grundlänken är förifylld.

• I översta raden fyller du på efter sista / med ditt unika namn. T.ex. /dittnamn

• Under "omdirigering leder till:" fyller du i vilken sida på Webbas kunden ska komma till när de klickar på din unika länk. Som du ser är vår startsida standard, men här kan du fylla på med URL strängen till exempelvis till vår registreringssida för provperiod eller vårt kostnadsfria webinar. Kunden kommer oavsett bli spårad så om hen sedan skapar ett betalande konto på Webbas inom 30 dagar kommer du få kommissionen. Vissa föredrar skapa unika länkar till andra sidor hos oss, t.ex. registreringssidan före startsidan för att leda kunden rätt direkt.

• Anteckning är bara för dina ögon om det är något du vill komma ihåg.

• När du fyllt i kan det se ut så här:

Tryck på Spara. Sedan är det bara att trycka på den blåa länkknappen vid den affiliatelänk du önskar dela till någon eller länka i en knapp eller liknande. Så kopieras den.

Vidare kan du sedan kopiera färdiga banners med mera från oss vilket du hittar i sidmenyn. T.ex. om du önskar dela vår logga som klickbar bild på webbplatsen. Du väljer längst upp i den svarta rutan vilken av dina länkar du önskar bannern ska leda till. Sedan kopierar du inbäddningskoden och bäddar in där du vill placera den. Gör du det hos Webbas är det via widget Egen kod du lägger in bannern i valfri kolumn.