Flytta en webbplats eller funnel till ett annat projekt
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan flytta en webbplats eller en funnel till ett befintligt eller ett nytt projekt genom att gå till fliken Mina webbplatser & funnels.

Gå på toppen av din funnel eller webbplats med musen och klicka på de tre punkterna till höger och välj alternativet Flytta till annat projekt.

Då har du möjlighet att skapa ett nytt projekt med den här webbplatsen eller funnel, eller att flytta det till ett befintligt projekt.

Viktigt att tänka på vid flytt av funnel eller webbplats
När du flyttar en funnel eller webbplats till ett annat projekt så följer inte någon data med från CRM, butik och e-postmarknadsföringen. Se till att manuellt föra över den informationen du vill spara innan du genomför flytten.

Om du exporterar listor från butiken eller CRM:et kommer länken i mailet du får vara tillgänglig i upp till 46 timmar. När en sådan exportering görs rekommenderar vi att du omedelbart sparar ner CSV-filerna på din enhet för att inte gå miste om någon data.

Skulle det mot förmodan ha gått mer än 46 timmar så kan du återställa en raderad funnel eller webbplats. Denna funktion hittar du under listan av webbplatser respektive funnels vid Mina webbplatser & funnels.