Godkänna villkor i ett formulär
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du vill lägga till en radioknapp för "Godkänn villkor" i ett formulär så klickar du Redigera fält i inställningarna för formuläret.

Lägg sedan till ett nytt fält och välj CRM-egenskapen "Acceptera villkoren".

Här kan du själv anpassa texten som ska synas bredvid radioknappen genom att klicka på kugghjulsikonen vid fältet. Då får du upp en ruta där du kan redigera både text och formatering. Du kan även länka specifika ord i meningen om du vill länka de till en sida med villkor. Tänk här på att länka de till ny flik så de inte försvinner från aktuellt sida.