Alla samlingarDitt konto
Avsluta din prenumeration
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du önskar säga upp din prenumeration eller plan/paket så kan du göra det genom att gå till din Översiktspanel som du finner via Byggaren till vänster och klicka på fliken Fakturering, alternativt klicka på Översiktspanelen längst upp till höger och där direkt välja Hantera fakturering.

Om du klickar på "Avbryt" så avslutas din prenumeration direkt och kryssar du ur "Autoförnya betalning" kommer prenumerationen att sägas upp efter betald period. Önskar du alltså utnyttja perioden du betalat för ska du inte avsluta direkt (med avbryta) utan endast kryssa ur autoförnyelse.

Notera att även extra tillagda prenumeranter i e-postmarknadsföringen sägs upp i samband med detta. Även om extra prenumeranter betalas separat så är tjänsten en del av en aktiv prenumeration i plattformen.

Sökord: Säga upp, säga upp, uppsägning, förnyelse, förnya