Hoppa till huvudinnehåll
Alla samlingarCRM
Ta bort eller radera en tagg från en kontakt
Ta bort eller radera en tagg från en kontakt
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan enkelt ta bort en tagg från enstaka kontakt genom att gå till CRM > Klicka in på kontakten det gäller så du kommer till hens profil > Klicka på krysset under Taggar på den tagg du önskar radera.

Vill du ta bort taggar från flera kontakter samtidigt? Då finns det en guide för det här.

Vill du istället att taggar ska tas bort automatiskt från enstaka kontakter? Följ nedan guide:

1 - Skapa en ny (tillfällig) lista under fliken E-postmarknadsföring och automatisering. Vill du lära dig hur denna funktion fungerar kan du gå igenom denna videoserie.

2 - Skapa en ny automatisering med en utlösare - "Lägg till i en lista" - och välj den nya listan du har skapat.

3 - Lägg till ett första steg i automatiseringsflödet till "Ta bort en tagg" - välj den taggen du önskar ta bort från kontakter.

4 - Lägg till ett andra steg i automatiseringsflödet till "Ta bort kontakt från en lista" - välj den nya listan som du skapade i steg 1.

5 - Slå på automatisering.

6 - Gå till CRM och använd alternativet Lägg till filter för att filtrera kontakterna, så att endast de taggade med den oönskade taggen visas (om detta är alla dina kontakter kan du också bara "välja alla" kontakter genom att klicka på den öppna cirkeln högst upp på din kontaktlista.)

7 - Klicka på Mer-knappen högst upp på CRM sidan, lägg till alla markerade taggade kontakter till den nya listan som kommer att starta automatiseringen.

8 - Vänta några minuter för att ge automatiseringen tid att köra - uppdatera sedan sidan i webbläsaren för att se att alla kontakter har tagit bort taggen.


Fick du svar på din fråga?