Alla samlingarBokningsfunktionen (kalender)
Koppla kalender/operatör till Google kalender
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att koppla samman din bokningskalender till din kalender i Google kalender (Google Calendar) går du till Bokning och går till Operatör. Där skapar du en operatör om du inte redan gjort det, och klickar på Inställningar.

Logga sedan in till ditt Google-konto, och välj sedan primär kalender samt vilka kalendrar som ska skapa konflikt vid bokning. Att de skapar en konflikt betyder att när där du lägger in en händelse i din Google kalender som är med i denna lista kommer denna tid inte vara bokningsbar i din kalender (förutsatt att du inte ändrat till "Ledig" i händelsen, som annars automatiskt ska bli "Upptagen").

När du kopplat till din kalender bör det se ut liknande såhär, fast namnet på dina egna skapade kalendrar. Vill du senare ändra primär kalender eller vilka som skapar konflikt, kan du göra det genom att klicka på Ändra Google kalender inställningar. Först väljer du i vilken kalendern den bokade händelsen ska sparas i, och sedan väljer du vilka kalendrar du vill skapa konflikt med. Detta betyder att om du är uppbokad i en annan kalender så kan de inte boka denna tid med dig.