Kan jag boka tid åt kunden?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I nuläget finns där ingen funktion backend där du kan boka en tid åt kunden, men det du kan göra är att boka via din egen kalender åt kunden (så som kunden skulle ha gjort via din hemsida). Du väljer då datum med tid och anger kundens uppgifter, och hens mailadress. På så sätt skickas där ut en bokningsbekräftelse till kunden också.

Du kan alltid hitta alla dina bokningar via Bokning > Schema, så att du kan hämta kundens uppgifter igen så du inte behöver fråga kunden om dem. Välj ett tidigare startdatum via FILTRERA BOKNINGAR för att hitta äldre bokningar.

Det går också att koppla kalendern till Google kalender där du kan boka in händelser som då synkas till kalendern i Webbas så du inte dubbelbokas, men notera att de då inte får en bokningsbekräftelse eftersom den då inte läggs in i systemet. Det enda som sker är att en ”konflikt” sker mellan kalendrarna så att ingen annan kan boka under samma tid. Detta är bra om du behöver göra dig otillgänglig under en viss tid också. I denna guide kan du se hur du kan koppla dig till Google Kalender.