Skriva ut orderbekräftelsen från beställning
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När en beställning görs via e-butiken så skickas en orderbekräftelse till kunden via mail som specificerar information om ordern. Kunden kan skriva ut mailet med innehållet från sin mailklient. Om du behöver skicka ut den på nytt till kund går du in på Butik och beställningen det gäller, klickar på knappen Händelse och sedan på Skicka orderinformation till kund.

Vill du skriva ut information om ordern själv så klickar du på Skriv ut istället. Då får du upp en ruta för att välja skrivare men du kan också där välja att spara ner den som en PDF för att antingen själv spara den eller bifoga den till kund.

Tänk på att orderbekräftelse inte alltid räcker om kunden ber om underlag som företagare. Du kan läsa mer om det i denna guide.