Anpassa fält eller lägga till extra fält i kassan vid utcheckning
Anpassa fält eller lägga till extra fält i kassan vid utcheckning
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gå in på den sida du har kassa-widgeten / utcheckningswidgeten på. Om du inte skapat en egen sida så ligger den under systemsidor och heter Butikskassa. Du kan i denna guide se vart du hittar systemsidorna.

Anpassa befintliga fält

Vänsterklicka på widgeten kassa/varukorg och klicka sedan på kugghjulet för att öppna inställningarna. Där kan du sedan välja Anpassa fält.

Skapa ytterligare fält i kassan/utcheckningen

I den nya rutan som dyker upp kan du kryssa i och kryssa ur de alternativ som passar din kassa bäst. Tänk på att när du använder Klarna och/eller säljer fysiska produkter så måste alla rutor som berör vanlig adress vara med så som gata, postnummer och ort.

Hittar du inte passande alternativ eller önskar lägga till extra fält vid utcheckning som du vill kunden ska fylla i så kryssar du i valet längst ned som heter Fråga efter ytterligare information, och väljer knappen Ytterligare fält. Där kan du sedan fritt lägga till egna fält via "Lägg till fält" - knappen.