Anpassa fälten vid utcheckning
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gå in på den sida du har kassa-widgeten / utcheckningswidgeten på. Om du inte skapat en egen sida så ligger den under systemsidor och heter Butikskassa. Du kan i denna guide se vart du hittar systemsidorna.

1. Vänsterklicka på widgeten kassa/varukorg och klicka sedan på kugghjulet för att öppna inställningarna. Där kan du sedan välja Anpassa fält.

2. I den nya rutan som dyker upp kan du kryssa i och kryssa ur de alternativ som passar din kassa bäst. Hittar du inte passande alternativ så kryssar du i valet längst ned som heter Fråga efter ytterligare information, och väljer knappen Ytterligare fält. Där kan du sedan fritt lägga till egna fält via + knappen.