Testbetalning Stripe

Gör en testbetalning via Stripe för att bekräfta att din integration och ditt betalflöde fungerar som det ska.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du använder Stripe som din betalleverantör kan du testa så att integrationen fungerar som den ska via en så kallad testbetalning. Observera att Stripe är ett tredjepartsverktyg och därmed kan vi på Webbas inte ge någon support gällande funktionalitet hos Stripe - vi kan endast vägleda i hur du hanterar testbetalningen inne i Webbas plattform.

Gör så här:

1. Gå till dina butiksinställningar i din butik och välj fliken Betalningar.

2. Markera Aktivera det här alternativet för att endast acceptera testbetalningar.

3. OBS! När du testat ditt flöde, glöm inte att gå tillbaka till dina butiksinställningar och avmarkera din aktivering av testbetalningar.