Uppsägning och ändring av tilläggstjänster
Vid ändringar eller avslut av tillägg är det viktigt att veta att dessa ändringar aktiveras direkt.
En nedgradering/uppgradering eller avslut av ett tillägg aktiveras omgående.
❗️Säger du däremot upp ditt grundpaket/prenumeration så behåller du dina tillägg perioden ut du har betalat för om du inte själv aktivt avslutar dessa.
Tillägg kommer inte automatiskt att avslutas om du gör en uppgradering av grundpaket där ditt nuvarande tillägg ingår (t.ex fler mejlprenumeranter). Du måste aktivt avsluta eventuella tillägg du inte behöver längre.
Ska du avsluta tillägg för Community?
Då ser vyn lite annorlunda ut. När du trycker på Inställningar på ditt aktiva tillägg här ska du välja att återgå (ändra) till planen som kostar 0 kr (den längst ut till vänster).


