Skapa mallar för e-post
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att lägga till egen mall för e-post går du bara till Mallar för e-post och klickar på Mina mallar > Lägg till ny mall.

Du kan också föra datormusen över en redan skapad mail från systemmallar, klicka på de tre prickarna och välja Klona. Detta kommer att skapa en exakt kopia på mallen som du kan börja redigera för att göra till din egen.

Önskar du att redigera de mail som skickas ut av systemet vid till exempel en ny beställning eller bokad tid? Då kan du ta del av den här guiden för att se hur du gör.