Sidbegränsningar/Sidåtkomst
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att komma åt sidinställningarna, klicka på Sidor i menyn till vänster i byggaren > klicka på de tre prickarna som dyker upp vid mus-över. Du väljer sedan det alternativ med en kugghjulsikon som heter Visa inställningar.

I sidinställningarna kan du sedan välja vilken åtkomst sidan ska ha.

Offentlig - Synlig för alla

Lösnordsskyddat - Kräver ett lösenord för att komma åt sidan

Endast medlemmar - Endast medlemmar i en specifik grupp kan komma åt sidan. För detta måste du ha skapat en medlemsgrupp vilket du kan läsa om i denna guide.