Alternativ header
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att skapa en alternativ header så gör du följande:

1. Gå till Sidor och klicka på kugghjulet på den sida du önskar att ha ett alternativt sidhuvud/header för.

2. Gå till Visa inställningar och kryssa i Använd det alternativa sidhuvudet för den här sidan. Tryck på Spara.

3. Gå sedan in på sidan och redigera headern enligt önskemål. Det här kommer nu att bli din alternativa header/sidhuvud.

Redigeringarna kommer endast att påverka headern på denna sida och eventuella andra sidor som du har valt ska ha det alternativa sidhuvudet.