Alla samlingarDitt konto
Sparas backups av webbplatser och funnels?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har raderat en webbplats eller funnel kan du återställa den genom Webbplatser & funnels > Webbplatser (eller Funnels) > Återställ raderad webbplats (eller funnel).

OBS! Detta är möjligt så länge du inte har raderat hela projektet (där din webbplats och/eller funnel finns) eller avslutat ditt konto.

Om webbplatsen behöver återställas pga systemfel

Vi tar backups som sparas i 7 dagar om det skulle ske något i systemet från vår sida som orsakar att en webbplats raderas, som då går att återställa till. Kontakta oss snarast om detta skulle ske.

När det kommer till att återställa eller backa till tidigare versioner av sidor eller funnels så är detta i nuläget inte möjligt. Vi kan endast återställa webbplatser i sin helhet om de blivit raderade. Om du vill göra ändringar på en sida men behålla den gamla rekommenderar vi att skapa en kopia på sidan, alternativt duplicera hela webbplatsen.

Om du gjort en ändring i byggaren du ångrar behöver du trycka på "Ta bort" istället för "Spara", och då sparas inte ändringarna du gjort.