Alla samlingarFunnels
Funnelinställningar

Var du hittar funnelinställningar och hur du ändrar URL för funneln och dess sidor

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du når funnelinställningarna genom att klicka på ikonen för funnels i byggaren till vänster > Klicka på kugghjulet vid önskad funnel > Visa inställningar

Då får du upp en ruta med olika val. Du kan bland annat ändra favikon och delningsbild för sociala meder.

Du kan även här ställa in om du vill ha flytande kassa aktiverad vilket gör att de får upp en liten ruta där det står "Gå till kassan" efter det att de lagt produkten i varukorgen.

Vill du se/ändra webbadress för hela funneln går du in under fliken Domän istället för Allmänt som du automatiskt hamnar på. Där klickar du sedan på kugghjulet och på Ändra funnel URL. Notera att om du lagt funneln utanför webbplatsen så får den sitt egna system med egna inställningar. Den är alltså inte kopplad till den domän du eventuellt kopplat på din webbplats (eftersom funneln inte tillhör den på något sätt). Du behöver då antingen använda systemdomänen eller koppla på egen domän (subdomäner funkar också). Vill du använda samma domän måste du flytta in den till webbplatsen. Du kan läsa mer om det i denna guide.

Vill du ändra webbadress för en viss sida i funneln så går du in i sidinställningarna för det steg det gäller. Du får upp ett kugghjul om du håller datorpilen över ett steg och där finns sedan Visa inställningar.