Lägg till ett trissningserbjudande
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I inställningarna för kassa-widgeten finns möjlighet att koppla på trissningserbjudanden för att skapa merförsäljning genom din webbplats.

1. För att lägga till ett trissningserbjudande klickar du först på Redigera.

2. Klicka därefter på + Lägg till trissning.

I samma meny kan du även ställa in om ditt trissningserbjudande ska finnas under ordersammanfattningen eller under kundinformationen.

Du får också bestämma om det ska vara radioknappar eller vanliga knappar i ditt erbjudande.

3. Väl inne i nästa meny väljer du först vilken produkt du vill ska vara kopplat till trissningserbjudandet. Klicka på Välj för att göra ett val.

Därefter fyller du i:

• Namn på trissningsprodukt (visas som en rubrik för ditt erbjudande)

• Titel för trissningsprodukt (en underrubrik)

• Beskrivning av trissningsprodukt (brödtexten)

Tänk på att du behöver skriva ut priset för din trissningsprodukt i någon av ovanstående fält (om du vill att det ska vara synligt).

Vidare i samma inställningar kan du ställa in:

• Om trissningen ska stå aktiv som standard i varukorgen, eller om kunden ska få chans att lägga till den manuellt.

• Om produktbild ska visas eller ej.

• Ifall du önskar att visa ett emblem vid ditt trissningserbjudande. Detta syns som en liten ruta med vit text som lägger sig i det övre högra hörnet. Du bestämmer själv vad som ska stå i ditt emblem samt bakgrundsfärg. Som standard är den röd.

• Om trissningsrutan ska ha skuggning eller streckad kant.

• Om du önskar att tagga kunder som väljer att köpa ditt trissningserbjudande.

4. Glöm inte att trycka på Spara när du är färdig med dina inställningar.