Hoppa till huvudinnehåll
Alla samlingarMedlemskap/Kurser
Tidsbegränsa åtkomst till kurs eller medlemskap
Tidsbegränsa åtkomst till kurs eller medlemskap
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det finns ingen funktion i nuläget där det går att tidsbegränsa medlemskap eller tillgång till kurs, utan du behöver då manuellt ta bort medlemmen från medlemsgruppen via CRM systemet. De kan vara kvar som kontakt, bara att du tar bort de som medlem genom att ta bort de från medlemsgruppen som är knuten till innehållet du låst.

Här är dock ett sätt för dig att påminna dig själv om att ta bort medlemmen efter en viss tid:

1. Se till att kund får en tagg när de köper medlemskapet, t.ex "Köpt medlemskap" eller namn på medlemskapet/kursen om du har flera. Tagg ställer du in på produktnivå.

2. Skapa en automatisering där taggen ligger som utlösare/trigger följt av ett steg med fördröjning där du ställer in hur många dagar den ska gälla. Som sista steg väljer du "Skicka mailnotifiering" så att en mejlnotis skickas till dig efter en viss tid de gått med. I notisen står det då t.ex. "avsluta medlemskap".

Då får du en automatisk mailpåminnelse varje gång det finns en medlem att plocka bort. Gå sedan in i ditt CRM och ta bort medlemmen från medlemsgruppen som tillhör ditt medlemskap eller kurs.

Fick du svar på din fråga?