Lägg till eller redigera medlemmar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I avsnittet CRM ser du alla aktuella kontakter på webbplatsen. Du kan filtrera dem efter grupper eller lägga till en ny manuellt via knappen Lägg till medlem.

Om du klickar på medlemmen öppnar du deras profilsida.

För varje medlem kan du se deras namn, e-postadress och alla kontaktegenskaper som du har i CRM. Du kan hantera alla kontaktegenskaper från Inställningar -> Egenskaper. Du kan också återställa lösenordet eller radera användaren.

Du kan redigera varje medlem / kontakt genom att klicka på deras namn. Under Åtgärder kan du skapa webbplatsmedlem om du manuellt vill lägga till den i en medlemsgrupp.

Om de har prenumerationer ser du en flik för Abonnenter eller Prenumeranter bredvid beställningar.