Sortera och filtrera kontakter i CRM
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Under CRM kan du sortera och filtrera kontakter genom olika tillgängliga filter. För att nå dessa filter går du in under CRM och klickar på Lägg till filter.

När du sedan valt filtertyp som Namn, E-post eller annat filter kan du välja hur den ska söka. Om du väljer "är" så söker den exakt på det du skrivit in men väljer du "innehåller" så tar den med resultat som innehåller det du söker. Detta alternativ kan vara bäst om du är osäker på om kontakten tagit med både för- och efternamn i Namn. Du kan även välja "är inte" eller "innehåller inte" för att utesluta resultat.