Alla samlingarE-postmarknadsföring och automatiseringar
Hantera segment i e-postmarknadsföringen
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Segment är ett sparat filter så att du kan segmentera dina prenumeranter istället för att använda listor.

För att skapa ett segment går du till E-postmarknadsföring & automatiseringar i fliken längst upp, och klickar på Listor & prenumeranter.

Efter det klickar du på Lägg till filter överst på skärmen för att lägga till filter som definierar dina segment, t.ex sortera på en viss tagg, och sedan på knappen Spara som ett nytt segment.

Du kan skapa så många segment du behöver baserat på olika kriterier. Du kan också uppdatera nuvarande segment.

För att visa alla segment klickar du bara på Segment bredvid Listor.