Hantera segment i CRM
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Segment är ett sparat filter så att du kan segmentera dina kontakter istället för att behöva filtrera på nytt varje gång.

För att skapa ett segment går du till CRM i fliken längst upp. Välj sedan ut kontakter med hjälp av filter-funktionen enligt denna guide. Då kommer knappen Spara segment dyka upp.

Du kan sedan hitta sparade segment i listan till vänster i CRM där det står Segment.

Önskar du arbeta med segment för dina prenumeranter i e-postmarknadsföringen kan du istället kolla in denna guide.