Alla samlingarApplikationer
Integrerera mailautomationssystem
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Anslut Mailerlite, Mailchimp, ActiveCampaign, Getresponse, Moosend eller AWeber

Denna guide är för dig som önskar använda ett mailsystem som är annat än det inbyggda i Webbas plattform. Vill du istället använda den som är inbyggd finner du guider för det här.

Steg 1

Om du vill integrera ett mailautomationssystem så som Mailerlite, Mailchimp, ActiveCampaign, Getresponse, Moosend eller AWeber så går du till Webbplatsinställningar > Applikationer. Klicka sedan på Lägg till applikation. Klicka på Anslut vid den app eller system du vill koppla samman, och lägg till de krietier den frågar efter. T.ex för MailerLite frågar den efter API nyckel. För att finna de kriterier/inställningar som krävs behöver du logga in till respektive tjänst för att ta fram dessa.

Steg 2

När du sedan kopplat det system du önskar kommer du från varje formulär, medlemsregistrering eller utcheckning få ett alternativ där du kan skicka ditt lead till respektive system du har integrerat. När det gäller ett formulär klickar du formuläret och sedan på kugghjulsikonen för att komma till dess inställningar. Klicka sedan på respektive system och välj vilken lista dina leads ska placeras i.