Ställ in sida som medlemmar ser vid inloggning
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan ställa in vilken sida dina medlemmar ska se när de loggar in genom CRM > Kontakter > (vald medlemsgrupp) > Visa gruppens inställningar > Sida att omdirigera till efter inloggning. Välj sedan vilken sida du önskar att omdirigera till.

Den här sidan kommer dina medlemmar att skickas till automatiskt när de:

• Klickar på knappen "Åtkomst" i mailet de får i samband med att de blir medlemmar/köper din kurs.

• Loggar in genom widgeten Medlemsinloggning/registrering. Läs om widgets i denna guide.

• Loggar in genom header-widgeten Logga in/profil. Läs mer om header-widgets i denna guide.