Länka text till en annan sida
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att länka en text till en annan sida så markerar du bara texten och klickar på Länk-ikonen som dyker upp.

Du får sedan upp nedan ruta där du kan välja att länka texten till en annan sida (glöm inte att välja sidgrupp om sidan ligger i en annan sidgrupp än standard). På samma sätt kan du länka text, bild eller annat element på sidan till din butik, enskild produkt, funnel, extern länk, ankarpunkt, fil, popup, e-postadress eller länka telefonnummer.