Hoppa till huvudinnehåll
Partnerprogram för designers
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Oavsett om du är en etablerad webbdesigner, ny och bara håller på med ditt kreativa tjänsteföretag eller helt enkelt vill erbjuda anpassade designmallar till din nischade målgrupp, kan Webbas plattform hjälpa dig att få fram en design snabbt samtidigt som du glädjer dina kunder med en allt i ett-plattform som de enkelt kan fortsätta underhålla själva.

Du kan här läsa mer om vårt partnerprogram för designers: https://webbas.se/partnerprogram-designers

När det gäller alternativ för hur du skapar kundprojekt - så kommer här några alternativ:

Alternativ 1: Skapa på kundens konto

- Låt klienten registrera sig på Webbas plattform med din partnerskapslänk/affiliatelänk. Om du inte redan registrerat dig kan du göra det här: https://affiliate.webbas.se/register. Det betyder att du inte bara tjänar på designprojektet du tar betalt för, utan tjänar också på kunden månadsvis eller årsvis så länge kunden fortsätter använda plattformen.

- Be klienten lägga till dig som administratör på deras konto genom att gå till Översiktspanel > Admins. Du kan skicka kunden denna guide som visar hur de bjuder in dig.

- Du skapar klientens webbplats på deras Webbas-konto

- Klienten uppgraderar till den Webbas-prenumeration som passar dem i slutet av deras två veckors testperiod. Du fortsätter att skapa och anpassa efter behov.

Alternativ 2: Bygg ditt eget konto **

- Du lägger till så många nya webbplatser på ditt konto som du behöver för var och en av dina kunder. Gör dem inaktiva (baserat på vilket paket du valt kan du ha ett visst antal aktiva webbplatser)

- Skapa webbplatsen för din klient, ta så mycket tid som du behöver.

- När du är klar med deras webbplats, be klienten att registrera sig för en testversion på Webbas och lägga till dig som administratör på deras webbplats / projekt. Du kan skicka kunden denna guide som visar hur de bjuder in dig.

- När webbplatsen är redo att överföras till din klient kommer du att "Flytta till ett annat projekt" och överföra webbplatsen till ditt kundkonto. Se denna guide hur du gör.

- Som administratör på din kunds konto kan du fortfarande komma åt och underhålla deras webbplats på deras konto.

** Även om du kan skapa och anpassa vidare på samtliga paket, rekommenderar vi paketet "Maxa" eftersom det gör att du kan ha 3 aktiva webbplatser och 30 aktiva funnels. (1 aktiv webbplats kan vara din egen och 2 aktiva webbplatser kan vara för 2 aktiva klientwebbplatser. Funnelsidorna kan också byggas för klienter - och kan förbli i ditt projekt - eller flyttas till din kunds projekt.)

Du KAN ha andra webbplatser och funnels på din webbplats som "inaktiva" medan du skapar och anpassar dem (om du väljer en av de minsta paketen på Webbas), men det kan vara till hjälp att ha ytterligare två "aktiva" webbplatser för att visa dina kunder sina webbplatser med live-länkar.

Oavsett vilket alternativ du väljer kan du ta betalt precis vad du själv vill för dina skräddarsydda webbplatser eller designmallar. Då e-handelsfunktion ingår i samtliga paket kan du lägga upp dina tjänster som produkt eller designmallar för att smidigt sälja och ta emot betalning.

Dela en webbplats/funnel eller designmall

Om du inte vill flytta en skapad webbplats eller funnel rakt över till kundens konto utan endast dela en kopia av den, t.ex om du säljer designmallar eller färdiga webbplatser och funnels, så kan du använda dig av Dela-knappen som du finner om du klickar på kugghjulsikonen som tillhör den webbplats eller funnel du vill dela.

Där finner du sedan länk för delning (som skapar en kopia) men du kan även finna affiliatelänk som delar den.


Fick du svar på din fråga?