Alla samlingarBokningsfunktionen (kalender)
Lägga till Zoom-länk till din bokningshändelse
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du använder Zoom för att ta emot möten så kan du ta fram en personlig möteslänk som du då kan ange vid fältet "Plats" i bokningshändelsens inställningar.

Du hittar länken genom att logga in till Zoom > Gå till ditt konto (genom att klicka på din profilbild vidare) > Gå in på Meetings > Personal room, så finner du inbjudningslänken där. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i Zoom. Vi kan inte hålla oss helt uppdaterade när det kommer till tredjeparttjänster.

Om du vill dölja så att platsen inte syns i din bokningskalender kan du göra detta i bokningswidgetens inställningar på den sida du placerat widgeten på. Dubbelklicka på widgeten för att få upp rutan Inställningaroch klicka sedan på Ändra vid Utseende sammanfattning. Där kryssar du sedan ur "Visa händelsens plats på sammanfattningen".